Wolontariuszka Natalia Mazurkiewicz

Oto Natalia Mazurkiewicz. Studentka 2 roku Zarządzania na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie.

Wiecznie uśmiechnięta, od pierwszego spotkania można poczuć płynące od niej ciepło. Uwielbia długie podróże za kierownicą samochodu. Ostatnio dzięki swojemu chłopakowi odkryła uroki autostopowania. Woli obserwować, niż mówić. Jej pasją są kosmetyki naturalne, które sama tworzy. Interesuje się hennowaniem włosów i chciałaby podzielić się swoją wiedzą z innymi. Uwielbia kawę oraz książki Kinga i Krystyny Kofty - w połączeniu z kawą. Jej największym marzeniem jest podróż dookoła świata w przerobionym Vanie. Natalia jest pełna nadziei, że wszystko, co zrobiła kiedyś ma swoje odzwierciedlenie w teraźniejszości. Ma głowę pełną pomysłów. W przyszłości chciałaby skończyć studia oraz znaleźć jak najbardziej mobilną pracę. O Projektorze dowiedziała się od jednej z wolontariuszek – Weroniki Madejek, która zaproponowała jej pomoc w organizacji warsztatów na festiwalu Pol’and’Rock. Lubi podejmować nowe wyzwania i poznawać ciekawych lu