Wolontariuszka Angelika Sak
Wolontariuszka Angelika Sak

Tworzy kreatywne notatki

Angelika Sak mieszka w Białymstoku, jest absolwentką Politechniki Białostockiej, na której studiowała matematykę stosowaną. Jest wolontariuszem w Projektorze od 2,5 roku. Przez ten czas zorganizowała około 90 projektów m.in. z myślenia logicznego, myślenia wizualnego, myślenia plastycznego.  Angelika również skończyła ścieżkę trenera w programie Ambasadorzy Projektora. I jako trener przeprowadziła już 5 szkoleń z kreatywnego i wizualnego  myślenia oraz realizacji projektu.
Angelika jest osobą pełną pasji i lubiącą stale się rozwijać. Teraz zaczyna swoją przygodę również jako sketchnoterka oraz graphic rekorder.
Od kwietnia 2018 prowadził swoją stronę na Facebook’u Krepovo, na której pokazuję jak tworzyć kreatywne notatki.  Możecie ją również znaleźć na linkedinie.  Dzięki byciu wolontariuszką Angelika może robić to co sprawia jej wielką przyjemność czyli dzielić się swoją pasją z innymi, a w szczególności z dziećmi.