Poznaj metodę Sport Stackingu z PROJEKTOREM

Program "PROJEKTOR- wolontariat studencki" przygotował dla studentów wyjątkową ofertę wzięcia udziału w bezpłatnym szkoleniu z animacji grupy za pomocą Sport Stackingu. Dowiedz się czym jest Sport Stacking, poznaj jego podstawowe zasady i sekwencje. A przede wszystkim zyskaj umiejętność wykorzystania tej metody w prowadzeniu warsztatów i wpisz to do swojego CV!

Co, gdzie i kiedy?

Szkolenie jest skierowane do studentów lubelskich uczelni wyższych. Składa się z dwóch części: pierwsza podczas, której uczestnicy poznają metodę Sport Stackingu oraz druga, podczas której wykorzystają zdobyta wiedzę w praktyce w czasie realizacji projektów edukacyjnych w ramach programu Projektor. Szkolenia odbędą się w dwóch grupach (po trzy spotkania w każdej z grup).

Zapisy na szkolenie odbywają się poprzez:

Terminy spotkań szkoleniowych:
16.01, 23.01, 30.01
Grupa A: godzina 17.00
Grupa B: godzina 19.00

Miejsce szkolenia:
Biuro programu "PROJEKTOR - wolontariat studencki"
ul. M.C.Skłodowskiej 3/2.32
20-029 Lublin

Co daje udział w szkoleniu?

Podczas szkolenia uczestnicy dowiedzą się m.in.:
- czym jest Sport Stacking,
- poznają podstawowe zasady w Sport Stackingu,
- nauczą się układać podstawowe sekwencje: 3-3-3, 3-6-3, Cykl,
- poznają zalety Sport Stackingu w pracy z dziećmi, wpływ na rozwój dziecka,
- nauczą się prowadzić zajęcia Sport Stackingowe pierwszego stopnia.

Szkolenia poprowadzi Przemysław Piątek - trener i instruktor Sport Strakingu w Polsce, właściciel firmy Kubeczkowo zajmującej się organizacją wydarzeń Sport Stackingowych/Speedcubingowych, warsztatów, szkoleń oraz sprzedażą sprzętu do Sport Stackingu.

Szkolenie jest skierowane do studentów lubelskich uczelni wyższych. Każdy uczestnik szkolenia otrzyma certyfikat ukończenia szkolenia, uprawniający do prowadzenia zajęć we współpracy z Projektorem w porozumieniu z Kubeczkowo.
Wiecej informacji o udziale w szkoleniu można uzyskać kontaktując się z biurem Projektora: biuro@projektor.org.pl lub 81 534 78 93.